hockey vm snart...

ja då åker vi till globen snart och kållar på hockey vm da.
 
va och kålla igåt på norge-danmark skit roligt fast nu är de sverige-och något lag har inte riktigt kåll men nub ska de bli enu roligare och på fredag är de canada och något mer land och sen nästa tisdag är det hokey vm med klassen ska bli ass kul.
 
men nu ska jag fixa mig så hej då KRAM ALVA.
 

tagga tagga

tävling imorgon min och moseleys första ute tävling tillsammans aa får se hur de går men det är nog ingen skilnad på han tror jag :)
 
kommit hem nu har kållat lite på hockey vm sverige leder woop woop 2-1
 
men annars har jag bara duchat.
 
i stallet knoppa mamma, jag ducha han, fläta svansen men bara under nnatten, pakat och så hade vi kvllsfodrig. :) 
KRAM ALVA
 

fullt upp

Igår så var jag ju på hockey-vm, shit vad rolig orkar inte gå in på detaljer, sen efter så sov Josse hos mig :) vaknade vid 10 sen så städade jag och fixa mitt rum. Åkte till stallet vid kanske 2 nån gång red ut och hon var jätte pigg, studsa och ville inte stå still. sen fixa jag allt inför tävlingen och nu är jag jätte taggad inför den. ska till Mälarhöjden och hoppa LC, LB :)

/Linnea


snart stallet

snart åker jag till stallet. :)
tagga tävling imorgon :)
igår så va jag med julia och såv hos henne. sen red jag hennes häst idag vi hoppade en bana :) de gick bra. :)
a ska ducha, knoppa, paka och sånt idag så bloggar mer sen hej då _) KRAM ALVA

hockey-vm

yes nu sitter vi på bussen påväg in t Gullmarsplan :) Vi spelade ju laserdome och det var sjukt kul var rätt jobbigt för man sprang ju hela tiden men det var sååååå kul, måste göras igen verkligen!!
/Linnea


laserdome

nu sitter klassen påväg till stan för att spela laserdome, det ska bli jätte roligt för jag har aldrig spelat det förut så det blir spännande :) sen ikväll ska jag på hockey-vm så det blir en jätte rolig fredag!
/Linnea


ridpasset

tänker berätta lite kort om ridpasset. red med Alva på volten, vi la ut två bommar. Började med gummisnodd så hon fick jobba lite sen tog jag bort den och red över bommarna längde, kortade henne sen träna jag på att byta galopp över dom och det gick super!! Hon har blivit jätte duktig på att byta galopp ;)

/Linnea

inte från idag dock.

hej

nu är jag hemma och jag håller på att städa mitt rum.. skolan var helt okej jag hade lite kämpigt att hålla mot vaken på spanskan, vet inte varför? men aja. Jag ska bara äta sen drar kag till stallet rider nog på volten :) sen ikväll då får ni veta vad som händer i helgen och så, rätt rolig helg så ja, nu måste jag fortsätta städa så hejdå!

/Linnea


hemma nu

som sgat är hemma nu ska till stallet sen vet inte riktigt när men förmodligen ikväll vet inte riktigt vart jag ska rida men tror jag rider på volten eller något sånt. :)
 
mer bloggning sen KRAM ALVA :)

lång dag

ska berätta dagen idag.
gick upp klockan 7
åkte till årsta runsten klockan halv 8. byggde bana och var funtionär hela dagen till halv 4 ungjefär. 
 
a sen åkte direkt till stallet och red på mossy eller jag skritade bara sen åkte jag hem duchade och har ätit de är vad jag har gjort idag.,:)
 
känns som helg men nej nej de är bara onsdag och skola imorgon  :(
KRAM ALVA
 

Tjääna

Jag har haft fullt upp därav ingen bloggning.
Men igår efter skolan så la jag mig typ direkt i soffan och sov 1 timme,  för det behövdes verkligen! Sen åkte jag och mamma till stallet och jag hade träning kl 6 för niklas, det gick jätte bra så det känns skönt inför söndag då jag ska tävla på mälarhöjden, första utomhus tävlingen så jag är riktigt taggad! :D Sen på kvällen var jag bara hemma även fast det var valborg... alla kompisar var på midag och så. Sen idag vart det en tidig morgon för vi skulle vara funktinärer på runsten så det var jag till 3 kanske sen åkte jag till stallet och skritta madde och nu är jag hemma :) Ska nog strax äta så hejdå!
 
/Linnea
 

ponnyekipagens.blogg.se

vi är två 13-åringar som tillbringar vår fritid i stallet. våra namn är Linnea & Alva, hoppas ni tycker om våran blogg och väljer att stanna :)

RSS 2.0